Våra resmål

Sök & boka min golfresa

Resmål:
Ankomst:

Avresa:

Sök min golfresa

Aktuella erbjudanden
direkt via e-post

Skicka prenumeration

Upplev golf i Sverige

Sverige är ett fantastiskt golfland. Med tanke på storleken på landets befolkning så finns här otroligt många golfare och golfbanor. Södra delen av landet har de flesta och de namnkunnigaste banorna men norra delen har fler spektakulära och annorlunda banor där du t.ex. kan spela i midnattssol eller över tidszoner in i andra länder. Vi ska sakta men säkert försöka täcka in detta avlånga land med golfpaket bestående av ett brett utbud av banor och boende.

Halland

I Halland har du alltid nära till havet och kusten. Oavsett vad du söker – spa, havskajak, wind- eller kitesurfning, golf, design, mat eller havsnära boende – så kommer du garanterat att hitta det du söker här. Genuina upplevelser och naturnära äventyr. Här hittar du lummiga skogar, trolska insjöar och öppna landskap. Ja, till och med äkta vildmark! Mellan vandringsleder, golfbanor, fiskerika sjöar och cykelleder, hittar du boende i stillsam, vacker och historisk miljö. Maten präglas av vad skog och vatten ger och dukas upp i små gemytliga restauranger och gårdsbutiker. Välkommen till Halland!

Skåne

Skåne är ett kontrasternas landskap, som bjuder på det mesta och dessutom inom bekvämt avstånd. Naturen är varierad - vidsträckta slätter, böljande rapsfält och 400 kilometer kust med vita sandstränder, men också djupa skogar i nordöst och branta klippstup i nordväst. Färden från landsbygden och charmiga fiskelägen till städerna är kort, Malmö med storstadspuls i sydväst, Helsingborg i nordväst och Kristianstad i nordost. Välkommen till Skåne!

Blekinge

Småskaligt, förtrollande vackert, överraskande nära. Hav och skog, skärgård och insjöar. Ljuvligt charmiga sommarstäder. Pittoreska fiskelägen, byar i öppna landskap och röda små torp i lummiga skogsgläntor. Blekinge är som ett koncentrat av sverigebilden - spetsad med dansk historia, kryddad med europeisk gemenskap och dekorerad med exotiskt frodig växtlighet. Blekinges solrika klimat och vackra, omväxlande natur lockar varje år besökare till kusten och skärgården. Inlandet med sin vildmarksnatur är också ett populärt resmål. Välkommen till Blekinge!

Stockholm

Stockholm är kanske världens vackraste huvudstad. Stockholm är kontrasternas stad - vatten och land, historia och framtid, småstad och storstad. En stad som är byggd på fjorton öar erbjuder förstås fantastiska vattenvyer. Promenaderna längs vatten i Stockholm är många och hänförande. Riddarholmen och Gamla Stan är Stockholms hjärta med sina medeltida stadskärnor. Välkommen till Stockholm!

Småland

Namnet Småland betyder De små landen. Med detta syftade man förr i tiden på alla de små, otillgängliga och självständiga områden som låg söder om Östergötland och Västergötland. Numera är hela det skogsklädda landskapet lättillgängligt och med sina otaliga sjöar och sin långa kuststräcka i öster så är det alltid nära till vattnet och i norr tornar Småländska Höglandet upp sig. Välkommen till Småland!

Göteborg

Göteborg, med sin skärgård och sitt stora utbud av evenemang och aktiviteter, ligger till största delen i Västergötland men stadens norra delar tillhör Bohuslän. Västergötland erbjuder barockslottet Läckö, Arn och medeltiden, Göta Kanal, vackra små städer och en natur som är ytterst njutbar alla tider på året. Bohuslän erbjuder besökarna en unik skärgård med underbart släta klippor och ett levande kust- och båtliv. Välkommen till Göteborg, Bohuslän & Västergötland!

Bohuslän

Bohuslän, Sveriges västligaste landskap, erbjuder besökarna en unik skärgård med underbart släta klippor och ett levande kust- och båtliv. Det finns många mysiga fiskehamnar och småbåtshamnar där man kan njuta av havets läckerheter på någon trevlig krog. Välkommen till Bohuslän!

Västergötland

Västergötland erbjuder barockslottet Läckö, Arn och medeltiden, Göta Kanal, vackra små städer och en natur som är ytterst njutbar alla tider på året. Landskapet är varierat med den bördiga Västgötaslätten inramad av små platåberg som Kinnekulle, Billingen, Hunneberg m.fl. samt den kuperade Sjuhäradsbygden med sina stora skogsområde. Lägg därtill att man gränsar till både Vänern och Vättern samt en liten sträcka mot Kattegatt så finns alla ingredienser för ett varierat golflandskap. Välkommen till Västergötland!

Södermanland

Södermanland, i folkmun oftast kallat Sörmland, utmärker sig genom en småkuperad terräng med otaliga större och mindre skogbevuxna höjder. Landskapet gränsar till både Mälaren & Hjälmaren såväl som Östersjön där det finns en omfattande skärgård. Här finns gamla städer med en rik historia såsom Strängnäs, Nyköping, Eskilstuna samt de södra delarna av Stockholm. Välkommen till Sörmland!

Västmanland

Västmanland delas traditionellt in i Bergslagen och Mälardalen. Här finns allt från orörda, natursköna miljöer och fantastiska vattendrag till spännande upplevelser i form av äventyr, sport, musik och konst - det mesta helt enkelt. Är du dessutom intresserad av historia och industrihistoria – då har du hamnat helt rätt. Välkommen till Västmanland!

Östergötland

Östgötaslätten omges av stora skogar i norr och söder samt Vättern i väster och Östersjön i öster. Göta Kanal med sina 37 slussar skär genom landskapet som har sevärdheter som Kålmårdens Djurpark, Gamla Linköping, Vadstena och Flygvapenmuseum. Norrköping och Linköping kallar sig numera för den 4:e storstadsregionen. Välkommen till Östergötland!

Uppland

Uppland brukar kallas för slottens, herresätenas, runstenarnas och fornlämningarnas landskap. Landskapet har mer än 150 000 synliga fornlämningar och runstenar. I Roslagen, vid Östersjön, hittar man äkta skärgårdsidyll och i söder har man Mälaren. medan det Här finns gamla städer med en rik historia såsom Sigtuna, Uppsala samt de norra delarna av Stockholm. Välkommen till Uppland!

Gotland

I Östersjön väntar en fascinerande ö där golfupplevelsen vilar i händerna på naturens element. Ett rikt historiskt och kulturellt arv står i kontrast mot Visbys moderna och populära nöjesliv. Mycket är unikt för Gotland jämfört med övriga landet; Visby ringmur, raukar och egna sporter som varpa och pärk är bara några exempel. Välkommen till Gotland!

Värmland

Värmland är ett landskap fyllt av äventyr, utmaningar och massor av roliga aktiviteter. Åk flotte i Klarälven, paddla kanot i Vänern eller spana efter älg och bäver i de stora skogarna. Naturen är stundtals så vacker att den kommer ta andan ur dig. Vissa kallar Värmland den sydligaste vildmarken i Sverige. Välkommen till Värmland!

Närke

Närke är ett av Sveriges minsta landskap och ligger ungefär mitt i mellan Östersjön och Skagerrak/Norge. Det är ett slättlandskap som gränsar till Bergslagen i norr, Hjälmaren i öster och Tiveden, Tylöskog och Vättern, där det finns en mindre insjöskärgård, i söder. Örebro, med sitt vackra slott, är största stad och Gustavsviks Upplevelsebad är Norra Europas största upplevelsebad — inomhus! Välkommen till Närke!

Öland

Öland är Sveriges näst största ö och minsta landskap. Ön är 140 kilometer lång och mellan 4 och 16 kilometer bred. Södra delen av ön domineras av Alvaret, en trädlös hedmark som utnämnts till världsarv av UNESCO. Borgholm och Färjestaden är de största orterna på ön. Solliden, Borgholms Slottsruin, Fyrarna Långe Jan i söder & Långe Erik i norr, Ottenby fågelstation och öns många stränder är några av öns sevärdheter.

Höga kusten

Det är ingen slump att allt fler söker sig till Höga Kusten. För närheten till havet och den underbara skärgården. För naturen och stillheten. För kulturen och människorna. För aktiviteterna och äventyret. Höga Kusten ligger där Medelpad och Västerbotten möts och består av Härnösands, Kramfors, Sollefteås & Örnsköldsviks kommuner.

Om Sweden Golf

Sweden Golf har ambitionen att bli din självklara startpunkt när du ska boka golfresa med starttid, flyg och hotell! Boka dina produkter online direkt på vår hemsida eller skicka en förfrågan till golf at nordictravel.se.

Sweden Golf är ett varumärke under Nordic Travel och vi är medlemmar i IAGTO (International Association of Golf Tour Operators) sedan 2004.
Ett av Sveriges största utbud av golfpaket. Här kan du boka hela din golfresa. Antingen väljer du ett golfpaket innehållande boende och starttid med tillvalsmöjlighet för flyg m.m. eller så kan du boka varje del för sig. Golftiderna bokas genom direktkoppling till GIT.