Om sweden-golf.se

Sök & boka min golfresa

Resmål:
Ankomst:

Avresa:

Sök min golfresa

Aktuella erbjudanden
direkt via e-post

Skicka prenumeration

Om Sweden Golf

Sweden-Golf är ett varumärke under Nordic Travel AB.

Under 2004 inleddes ett samarbete med Position Skåne och ett antal golfbanor i Skåne kring projektet ”Skånska Golfupplevelser”

Vår uppgift var att paketera skånska golfbanor tillsammans med ett boendealternativ alltifrån små bed and breakfast, charmiga hotell till ståtliga slott och herresäten och krydda dem med tips på små charmiga restauranger och andra sevärdheter och nöjen.

Vi har nu utvecklat detta så att vi från att ha varit en Skånsk leverantör av golfpaket nu blir en Svensk totalleverantör.

I samarbete med ett stort antal övernattningsställen, golfklubbar och olika transportleverantörer har vi skapat en möjlighet att via Internet boka sitt eget unika paket.

Nordic Travel är ett dotterbolag till Ystad Resebyrå/Team Bornholm AB.

Ystad Resebyrå är i idag regionens största resebyrå med 12 anställda som hjälper både privata och företagskunder med deras resor. Team Bornholm, som arrangerat resor till Bornholm i över 20 år, är idag en klart dominerande aktör på marknaden.

Sedan 2003 är vi Bornholmstrafikkens agent i Sverige.

Moderbolaget är med i Svenska Resebyrå föreningen och har ställt garantier till Kammarkollegiet.

Kontaktpersoner:

Bokningsansvaring:
Karl Peter Bergström – kalle at nordictravel.se
VD:
Mats Persson – mats at nordictravel.se
Ekonomi ansvarig:
Eva Lotta Lind – evalotta at nordictravel.se
Webmaster:
Magnus Ivarsson – magnus at nordictravel.se

Kontakta oss

Vill du personlig hjälp med din golfresa är du välkommen att kontakta oss.

Sweden Golf
Box 163
271 24 YSTAD
Tel: 0411 558725
Fax 0411 558716
golf@nordictravel.se

Öppettider
Mån-fre, 09:00-17:00

Om Sweden Golf

Sweden Golf har ambitionen att bli din självklara startpunkt när du ska boka golfresa med starttid, flyg och hotell! Boka dina produkter online direkt på vår hemsida eller skicka en förfrågan till golf at nordictravel.se.

Sweden Golf är ett varumärke under Nordic Travel och vi är medlemmar i IAGTO (International Association of Golf Tour Operators) sedan 2004.
Ett av Sveriges största utbud av golfpaket. Här kan du boka hela din golfresa. Antingen väljer du ett golfpaket innehållande boende och starttid med tillvalsmöjlighet för flyg m.m. eller så kan du boka varje del för sig. Golftiderna bokas genom direktkoppling till GIT.